nucli_antic_sants_c1
Uncategorized

Sants Gastronomic

Hi han moltes zones de Barcelona que es coneixen per les seves maravelles. Per exemple, gracia, per els seus carrers estrets, per el menjar que pots trovar a tot arreu i per la gent molt amable.

La diferencia de coneixer un lloc a una ciutat amb comparacio amb un altre zona fa tota la diferencia quan parlem de on anirem amb ganas i on no anirem.

El que nosaltres trovem important es poder introduir noves areas geograficas per que la gent vingui a provar menjar de totamena.

Perxo santsfaxupxup es un moviment per poder portar a noves personas i celebritats de barcelona a coneixer un barri que potser no es coneixen del tot.

Tenim moltes ganas de presentarvos una escena gastronomica que hos cambiara la vida! De veritat ho diem, hi han molts llocs amagats que nosaltres hem trovat despres danys de exploracio que han cambiat totalment el barri i que fan que la gent viatji a sants nomes per aquesta experiencia culinaria.

A santsfaxupxup ens agradaria presentar els menus gastronmic de 22 restaurants que han cambiat totalment lescena i el moviment de gastronomia dins de sants. Fins aviat!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Celebrem Sants

diciembre 30, 2020