Uncategorized

Nova edicio de Sants fa xupxup

No es cada dia que tenim la posibilitat de parlar de com tornar els negocis despres de la epoca de la covid-19. Aquest cap de setmana del 15 de maig de 2021 tenim una nova fira a Sants!

En aquesta fira tindrem la sort te veure productes y restaurants de tot tipus. Hi haura molta prioritat amb els productes de Te, ja que tenim un nou restaurant del l’india on tenen opcions molt bones de té!

Percert, una cosa que em van ensenyar fa poc, es el Te america, el coneixeu? Hos podeu llegir aquest article del te america perque deveritat jo no sabia lho bo que era!

Tenim ganas de que comensi ja la nova fira per poder tornar a reunirnos tots! Es important que tothom porti la mascareta i que tots estiguem segurs!

Si teniu alguna idea per fer algo especial per aquesta fira, tenim moltes ganas de saberho! Com ha no organizadors aquest cop nosaltres estarem exclusivament per gaudir tots els productes i restaurants nous que tenim a sants! Es molt important ajudar a aquests petits comerços ja que son els que pitjor ho han pasat durant la covid.

Hos veiem alla amb moltes ganas! Fins ara!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Celebrem Sants

diciembre 30, 2020